1-op-1 coaching

vrij om keuzes te maken

Vind de vrijheid voor jouw keuzes!


Je bent een hardwerkende moeder. Je hebt een leuke baan, maar die is het net niet. Je mist hierin de uitdaging. De uitdaging die je wel had toen je nog geen kinderen had en je zonder enig schuldgevoel lange dagen kon maken. Dat kan nu niet meer.

Jouw kinderen zijn je alles en die wil je op geen enkele manier tekort doen. Je bent daarom minder gaan werken en misschien heb je wel een andere baan gevonden. Een baan die minder van je vergt, die het mogelijk maakt dat je in de vakanties (voor een deel) thuis bent.

Eigenlijk heb je alles wel goed voor elkaar en toch……. het knaagt. Je zou heel gelukkig moeten zijn, maar je bent het niet. Je voelt je schuldig, omdat je eigenlijk een baan wilt die meer van je vraagt. Werk waar je trots op kan zijn, waar je voor gestudeerd hebt. Maar dat kan niet, althans, dat denk je. Je hebt je kinderen, jouw partner heeft zijn/haar eigen carrière. De zorg voor gezin en huishouding ligt vooral bij jou!

Herken je dat je niet echt happy meer bent met de keuze die je hebt gemaakt? Dat je je vaak schuldig voelt, naar je collega’s en werkgever, je partner, je kinderen. Je voelt je niet meer uitgedaagd en trots. Wat wil je nu echt bereiken in het leven? Je hebt toch alles?


1-op-1 coaching

Coaching via dit traject bestaat uit 4 sessies van anderhalf uur, via Skype of face-to-face. De 4 sessies vinden plaats binnen een tijdsbestek van 2 maanden. Tussen de afspraken door maak je een aantal belangrijke opdrachten. Een aantal van deze opdrachten geven je meer inzicht, terwijl andere opdrachten je bijvoorbeeld direct kunnen helpen om onspanning te vinden of meer structuur aan te brengen. Het grote voordeel van Skype coaching is dat het geen reistijd kost, terwijl we toch persoonlijk contact hebben. Bovendien kan jij zelf kiezen waar je gaat zitten, in een omgeving waarin jij je comfortabel voelt.


Resultaat

Inzicht in wat jij wilt bereiken op professioneel gebied.

Overzicht van wat jou tot nu toe belemmert om hiervoor te gaan en hoe je deze belemmeringen kunt opheffen.

Handige en makkelijke tools om ontspanning te vinden, die je helpen om rust te ervaren in je hoofd en in je lijf, waardoor je op een ontspannen manier carrière en zorg voor je gezin kunt combineren.

Overzicht en structuur, waarmee je effectief en efficiënt je dagen kunt indelen, waardoor de combinatie van werk en gezin minder lastig wordt.


Kosten

Dit hele traject kost je € 375,00 en hiervoor krijg je 4 sessies van anderhalf uur + feedback op je tussentijdse opdrachten.


Liever losse afspraken? Dat kan ook. Jij bepaalt zelf iedere keer wat je wilt bespreken. Een losse afspraak voor een sessie van anderhalf kost € 75,-


Kijken of het klikt?

Neem dan contact op via het contactformulier. Binnen 2 werkdagen neem ik contact met jou op om een afspraak te maken om te bellen of te Skypen.