Ad Interim

Elly van Exel, Interim, bij het gebouw van de Holland Amerika lijn in Rotterdam

Ad Interim manager, projectleider of adviseur

Een opdracht als ad interim manager, projectleider of adviseur kan vervanging zijn of een project, maar is altijd tijdelijk. Naast mijn verandermanagement ervaring op het gebied van Leven Lang Ontwikkelen, neem ik ook mens- en resultaatgerichtheid, een analytische blik, coachervaring en enthousiasme mee.

Ik werk als interim manager, projectleider, adviseur met veel expertise op het gebied van het Leven Lang Ontwikkelen onderwijs. Voordat ik de overstap maakte naar het ZZP’er schap heb ik ruim 19 jaar bij de HAN gewerkt. Hierbij lag de focus de laatste jaren op het deeltijdse onderwijs voor werkenden, het Leven Lang Ontwikkelen onderwijs.

Breed perspectief

Vanaf 2014 ben ik nauw betrokken geweest bij de ontwikkelingen van Leven Lang Ontwikkelen onderwijs van de HAN (Hogeschool van Arnhem en Nijmegen), de koploper binnen de pilot Flexibilisering en het experiment Leeruitkomsten van OCW.  Ik heb ervaring als docent, onderwijsontwikkelaar, opleidingscoördinator van AD en bachelor onderwijs, projectleider binnen de voormalige Faculteit Economie en Management, projectsecretaris van het HAN MT Deeltijd en academiemanager. Dit maakt dat ik een breed perspectief heb ontwikkeld, waardoor ik als interim manager, adviseur of projectleider makkelijk de noodzakelijk verbinding tussen deze verschillende niveaus kan maken. (zie ook mijn LinkedIn profiel).

Teamontwikkeling

Als ad interim manager of coach werk ik ook met teams aan de ontwikkeling van samenwerking, leiderschap en communicatie, zodat zij als team meer resultaatverantwoordelijkheid kunnen oppakken.