Lifecoaching


Weet jij wat je wilt? Waarom leef jij jouw droomleven nog niet? Wat zijn jouw excuses?

Jij hebt ambitie, je bent klaar om de volgende stap te gaan zetten, maar wat wil je precies?

Groeien en jezelf ontwikkelen is wat je wilt, maar iets weerhoudt jou? Wat precies?

Je hebt het gevoel dat je wordt geleefd, dat je jezelf constant voorbij rent! Waar komt dat vandaan?

Je voelt je niet meer verbonden met jezelf. Hoe herstel je dat?

Je bent moe, hebt weinig energie, geen zin! Waar komt dat vandaan en wat kan je doen om je weer fit te voelen?


Hoe zou het zijn, als jij

  • rust en evenwicht in je leven hebt
  • uitgerust bent
  • plezier en uitdaging kent
  • goed voor jezelf zorgt
  • de basis hebt gevonden van waaruit jij leiding geeft aan jouw leven
  • vanuit de verbinding met jezelf leiding geeft aan jouw carriere en je business
  • liefde en compassie hebt voor jezelf en anderen
  • jouw droomleven leeft

Ik weet hoe het is om jezelf kwijt te raken EN weer te vinden. Als lifecoach en ervaringsdeskundige kan ik jou helpen.

Mijzelf constant voorbij rennen. Gevoelens negeren. Ik kon bergen verzetten, totdat het opeens niet meer ging. Ik raakte overspannen. En ik kon niet veel meer. Slapen en wandelen was zo’n beetje wat ik deed. Dat schoot niet echt op, dus het moest anders. Ik wist dat ik moest veranderen, dat ik andere dingen moest gaan doen, andere manier moest gaan vinden en dat ik hulp moest inschakelen.

Nu, negeer ik mijn gevoel niet meer. Ik heb geleerd om te luisteren naar wat mijn lichaam mij vertelt. Ik vertrouw op mijn intuItie, maar ik blijf mijn hoofd gebruiken. Ik heb mijzelf de juiste vragen gesteld. Ik ben heel eerlijk naar mijzelf geweest.

Het is mij gelukt om een uitdagende baan te combineren met de zorg voor mijn gezin, zonder dat de kinderen hier de dupe van zijn geworden. In mijn werk als coach en manager blijf ik stappen zetten. Dat kan ik omdat ik de basis heb gelegd in de verbinding tussen hoofd en lijf, tussen body en mind. Door goed voor mijzelf te zorgen, voel ik meer liefde en compassie voor mijzelf. Ik kan daardoor beter voor anderen zorgen. Dat maakt ook dat ik een leidinggevende ben, die oog heeft voor wat mijn medewerkers nodig hebben om het beste uit zichzelf te halen. Ik leef mijn droomleven!

Als ik het kan, kan jij het ook!


Wil je eens sparren?

Ik help je om de verbinding tussen body en mind te herstellen. Ik kan je helpen bij het maken van keuzes. Waar sta je en waar wil je naar toe? Wat is je ambitie? Wat heb je er voor over en wat niet? Je komt bij mij niet weg met excuses en smoesje, want daar prik ik zo door heen. Ik zal je confronteren met je blinde vlekken en ik zal je aangeven wanneer je je gedraagt als een slachtoffer. Dat doe ik liefdevol en met warmte, maar wel direct.

Wil je eens sparren? Van gedachten wisselen? Misschien een paar tips die je op weg helpen? Neem dan contact op voor een gratis kennismakingsgesprek.

“Elly, weet je wat zo fijn werken is met jou? Jij houdt niet van flauwekulletjes!” Een van mijn klanten zie dit tegen mij. Het klopt ook helemaal. Ik prik door smoesjes heen, want wat jij wilt bereiken is het uitgangspunt en daar blijf ik je aan herinneren. Zo help ik jou om het zelfvertrouwen te vinden om heel bewust en weloverwogen voor jezelf te kiezen. Ik zal ontzettend blij zijn als je na het traject aangeeft dat je mij niet meer nodig hebt, omdat je het zelf kan. Ik zal ongelooflijk trots zijn op jou, als ik weet dat jij ziet hoeveel kracht jij in je hebt en hoe je van daaruit op een heel bewuste manier kiest voor jezelf.


Resultaat

Inzicht in wat jou nu belemmert om te gaan voor jouw droomleven

Zonder schuldgevoel jezelf op de eerste plaats zetten

De signalen van je lichaam herkennen

Liefde, geduld en compassie voor jezelf en anderen


Aanbod

Je kunt traject volgen van 5 coachsessies of losse afspraken maken. Meld je aan voor een gratis kennismakingsgesprek (online of face-to-face) en we kunnen samen kijken wat voor jou het beste past.