Mentorschap

Je hebt ambitie, je bent klaar om de volgende stap te gaan zetten, maar wat wil je precies?


Hoe zou het zijn, als jij

kunt doorgroeien in je werk, meer geld kunt verdienen, financieel onafhankelijk kan blijven, trots kunt zijn op wat je doet EN je dit zonder al te veel stress kunt combineren met de zorg voor jouw jonge kinderen?


Ik kan je hierbij helpen!

Als mentor en ervaringsdeskundige kan ik jou helpen. Ik weet hoe het is om een baan én ambitie te combineren met een gezin met jonge kinderen.

Inmiddels zijn mijn drie kinderen de deur uit, maar toen zij nog jonger waren deed ik het ook. Ik heb mij in het hoger onderwijs ontwikkeld van docent tot manager. Ik werkte fulltime, dus ik heb gedelegeerd, gestructureerd, onderhandeld, gepiekerd en gestruggled…..

Het is mij gelukt om een uitdagende baan te combineren met de zorg voor mijn gezin, zonder dat de kinderen hier de dupe van zijn geworden.

Als ik het kan, kan jij het ook!


Wil je eens sparren?

Ik kan je helpen bij het maken van keuzes. Waar sta je en waar wil je naar toe? Wat is je ambitie? Wat heb je er voor over en wat niet? Je komt bij mij niet weg met excuses en smoesje, want daar prik ik zo door heen. Ik zal je confronteren met je blinde vlekken en ik zal je aangeven wanneer je je gedraagt als een slachtoffer. Dat doe ik liefdevol en met warmte, maar wel direct.

Wil je eens sparren? Van gedachten wisselen? Misschien een paar tips die je op weg helpen? Neem dan contact op!

Een van mijn klanten gaf mij terug dat het zo fijn werken was met mij, want “jij houdt niet van flauwekulletjes’ en dat klopt. Maar wees gerust, ik denk echt wel met je mee en wat jij wilt bereiken is het uitgangspunt. Ik help je om het zelfvertrouwen te vinden om heel bewust en weloverwogen voor jezelf te kiezen. Ik zal ontzettend blij zijn als je na het traject aangeeft dat je mij niet meer nodig hebt, omdat je het zelf kan. Ik zal ongelooflijk trots zijn op jou, als ik weet dat jij ziet hoeveel kracht je hebt en hoe je van daaruit op een heel bewuste manier kiest voor jezelf.


Resultaat

Inzicht in wat jou nu belemmert om te gaan voor jouw droomloopbaan

Inzicht in hoe je zonder frustratie en schuldgevoel ambitie en zorg voor gezin en huishouden kunt combineren

Overzicht en structuur, waarmee je effectief en efficiënt je dagen kunt indelen


Aanbod


Ben je geïnteresseerd? Wil je ontdekken of dit wat voor jou is? Neem dan contact op om een afspraak te maken.