Succesvol veranderen? Happy change!

de kracht van de groepHappy change is een ontdekkingsreis naar jouw geluk, waarbij we uiteraard gebruik maken van verschillende coachingstools (waaronder NLP, transactionele analyse en EFT), maar…. deze tools vullen wij aan met muziek, tekenen, yoga en meditatie. Je spreekt hiermee op verschillende manieren je brein en je emoties aan, waardoor je snel tot de kern kunt komen van wat en hoe jij bepaalde aspecten van je leven succesvol kunt veranderen.

Veranderingen zijn soms noodzakelijk, maar dat hoeft niet persé een zwaar traject te zijn. Beleef plezier aan de route naar een succesvolle verandering en zie het als een ontdekkingsreis. Een reis waarin wij jou met heel veel plezier willen begeleiden.

Wie zijn wij?

Bij dit traject sluit Marco Prins aan. Marco is een veelzijdig creatief talent op het gebied van muziek, tekenen en schilderen en hij heeft heel veel ervaring met het begeleiden en coachen van individuen en groepen. Niet alleen vanuit de periode dat hij jeugdwerker was in de Schilderswijk in Den Haag, maar ook vanuit de tijd dat hij een bedrijf in de buitensport had. Marco geeft nu muzieklessen aan jonge en minder-jonge mensen in Doesburg en treedt ook regelmatig op als muzikant. Gezamenlijk begeleiden wij jou naar een succesvolle verandering in je leven, waarbij de professionele input van Marco je verzekert van een leuke, creatieve, muzikale en vrolijke ontdekkingsreis naar jouw geluk.

Succesvol veranderen

Succesvol veranderen doe je niet van de ene op de andere dag, maar in stappen. Je wordt je eerst bewust van wat je wilt veranderen. Waar ligt je verlangen? Hoe wil je je voelen op de verschillende gebieden in je leven? Wat wil je bereiken? Wat moet er anders? Vervolgens ga je hieraan doelen verbinden. Doelen die heel duidelijk en concreet zijn. Daarna breng je in kaart wat jij nodig hebt om je doelen te bereiken. Welke hulpmiddelen heb je tot je beschikking? Welke andere hulpmiddelen kan je nog inschakelen? Heb je voldoende kennis en ervaring? En dan ga je vervolgens een plan maken. Een plan dat leidt tot een succesvolle verandering. En enige tijd nadat je aan de slag bent gegaan met de uitvoering van je plan ga je evalueren. Wat gaat goed? Ben je op de goede weg? Kloppen doelen en acties nog? Of misschien moet je wel iets gaan bijstellen.

De kracht van de groep

Dit traject bestaat uit 4 bijeenkomsten, met vaste thema’s, waarin wij je begeleiden bij de 5 stappen van bewustwording van je diepste verlangen naar het succesvol doorvoeren van de door jou gewenste verandering(en). De kracht van het groepstraject zit hem in de ondersteuning van je groepsgenoten. Je staat niet alleen. Wat jij meemaakt, maken zij ook mee. Je doet het samen. Samen meer plezier en elkaar ondersteunen. Wij werken met kleine groepen, van 4 tot 8 personen, waarmee we kunnen garanderen dat er ruim voldoende aandacht is voor iedereen.

Bijeenkomsten en individuele opdrachten

De bijeenkomsten kennen allemaal een vast thema. Deze thema’s zijn gekoppeld aan de stappen van het traject. De individuele opdrachten bouwen voort en/of zijn een voorbereiding op de eerstvolgende bijeenkomst. Naast de bijeenkomsten ga je ook aan de slag met individuele opdrachten. Op deze opdrachten krijg je soms van mij persoonlijk feedback en andere opdrachten zullen we in de groep bespreken.

De doorlooptijd is 3 à 4 maanden en je gaat al snel keuzes maken en stappen zetten. Tussen de 3e en de laatste bijeenkomst zit een pauze van ongeveer een maand. In deze maand ga je zelf aan de slag met de uitvoering van jouw doel. Optioneel bestaat in die periode de mogelijkheid voor een 1-op-1 coachingsgesprek.

Prijs

 Je betaalt voor ‘Happy Change’ een vaste prijs van € 375,-. Voor bedrijven is deze prijs exclusief BTW en voor particulieren is deze prijs inclusief BTW.

Liever niet in een groep?

Is een groep niets voor jou? Overweeg dan het individuele traject. Dit traject is helemaal toegesneden op jouw situatie.

Start

Begin 2020 start het eerst volgende groepstraject. Wil je meer informatie? Neem dan contact op en dan maken we graag een afspraak om je meer informatie geven.