Leer mij kennen

Voordat ik fulltime als zelfstandig persoonlijk en teamcoach aan de slag ging, heb ik 19 jaar in het hoger onderwijs gewerkt (zie ook mijn profiel op LinkedIn). Na afronding van mijn studie Nederlands Rechten, ben ik begonnen als docent op een hogeschool. Ik heb mijn loopbaan in loondienst geƫindigd als academiemanager.

Ik heb ook diverse opleidingen op het gebied van coaching, leiderschap en verandermanagement gevolgd. Mijn kennis op deze gebieden heb ik steeds in de praktijk kunnen brengen in de verschillende functies die ik in de afgelopen jaren heb gehad.

(Onderwijs)ervaring

Ik heb als docent onderwijs ontwikkeld, ben als opleidingscoƶrdinator verantwoordelijk geweest voor de ontwikkeling van de associate degree Juridisch medewerker en de bachelor opleiding HBO-Rechten. Als manager ben ik nauw betrokken geweest bij de ontwikkeling van het geflexibiliseerde deeltijdse hoger onderwijs. Daarnaast was ik betrokken bij de regionale en landelijke ontwikkelingen van het Leven Lang Ontwikkelen onderwijs, in nauwe samenwerking met andere hogescholen. Mijn hart ligt nog steeds bij het Leven Lang Onwikkelen en mijn expertise op dit terrein zet ik nu in als coach en interim manager, projectleider en/of adviseur.

Ik heb ervaring met het begeleiden van verandertrajecten, ben analytisch sterk, gericht op resultaat  en ik denk altijd in kansen en verbetermogelijkheden. Ik vind het belangrijk om de competenties van medewerkers te benutten en stimuleer hen in hun persoonlijke ontwikkeling en zelfstandigheid.

Foto: Prisca Visser

Kernwaarden

Ik werk vanuit rust en vertrouwen. Dat maakt dat mensen zich snel bij mij op hun gemak voelen, waardoor we snel tot de kern kunnen doordringen. Daarmee maken we kunnen we snel stappen in de gewenste richting zetten.  

Kernwoorden die ook bij mij passen zijn: resultaat- en mensgericht, analytisch, doorzetter, veerkrachtig, warm en vriendelijk.  

Contact

Wil je mij beter leren kennen? Neem dan gerust contact op, zodat we een kennismakingsgesprek kunnen inplannen. Je kunt mij per mail (elly@vanexel.org) of telefonisch (+31 6 14131039) bereiken.