Leer mij kennen

Kernwaarden

Ik heb een passie voor ontwikkeling. Niet alleen blijf ik mijzelf op veel verschillende terreinen ontwikkelen. Ik help ook graag anderen om hun pad te vinden. Om te ontdekken wat ze kunnen en willen, zodat ze de juiste stappen kunnen nemen naar werk en leven waar ze gelukkig van worden.

Cliënten geven aan dat ik rust, vriendelijkheid en vertrouwen uitstraal. En dat vind ik belangrijk, want als mensen zich snel op hun gemak voelen bij mij, dan kunnen we snel tot de kern doordringen. Dan maken we snel stappen in de gewenste richting.

Ik ben optimistisch en denk altijd in kansen en ontwikkelingen.

Kernwoorden die daarom bij mij passen zijn: resultaat- en mensgericht, analytisch, doorzetter, veerkrachtig, warm en vriendelijk.  

Coach, leer mij kennen, in zakelijke outfit voor een witte muur.
Foto: Prisca Visser

Werkervaring

Voordat ik fulltime als zelfstandig persoonlijk en teamcoach aan de slag ging, heb ik 19 jaar in het hoger onderwijs gewerkt (zie ook mijn profiel op LinkedIn). Na afronding van mijn studie Nederlands Rechten, ben ik begonnen als docent op een hogeschool. Ik heb mijn loopbaan in loondienst geëindigd als academiemanager.

Ik heb ook diverse opleidingen op het gebied van coaching, leiderschap en verandermanagement gevolgd. Mijn kennis op deze gebieden heb ik steeds in de praktijk kunnen brengen in de verschillende functies die ik in de afgelopen jaren heb gehad.

Onderwijs

Ik heb als docent onderwijs ontwikkeld, ben als opleidingscoördinator verantwoordelijk geweest voor de ontwikkeling van de associate degree Juridisch medewerker en de bachelor opleiding HBO-Rechten.

Als manager en projectleider ben ik nauw betrokken geweest bij de ontwikkeling van het geflexibiliseerde deeltijdse hoger onderwijs.

Daarnaast was ik betrokken bij de regionale en landelijke ontwikkelingen van het Leven Lang Ontwikkelen onderwijs, in nauwe samenwerking met andere hogescholen. Mijn expertise op dit terrein zet ik nu in als coach en interim manager, projectleider en/of adviseur.

Vrijwilliger

Al heel lang zet ik mij in als vrijwilliger. Dat zijn meestal bestuurlijke functies bij organisaties die zich inzetten voor andere mensen, zoals een buurthuis, armoedebestrijding of vrijheid.

Contact

Wil je mij beter leren kennen? Neem dan gerust contact op, zodat we een kennismakingsgesprek kunnen inplannen. Je kunt mij per mail (elly@vanexel.org) of telefonisch (+31 6 14131039) bereiken.