Over mij

Maak keuzes en ga voor wat jij wilt

Toen mijn kinderen nog heel jong waren woonde ik in het buitenland. Werken was geen optie. Ik mistte daardoor uitdaging in mijn leven.

Weer terug in Nederland ben ik gaan werken, eerst parttime, maar na mijn scheiding fulltime. Dat ging heel goed samen. Mijn werkgever was flexibel en dat betekende dat ik regelmatig thuis kon zijn als de kinderen uit school kwamen. Daarnaast had ik een oppas aan huis. Ik werkte vaak als de kinderen op bed lagen en in weekenden. Dat was een keuze! Ik was en ben ambitieus en dat betekent veel en hard werken. Dat betekent minder tijd voor andere ‘leuke’ dingen, maar ook economische zelfstandigheid, trots zijn op mezelf en stappen maken op de carrièreladder.


Nu

Inmiddels werk ik, naast mijn coachpraktijk, al lange tijd bij een grote onderwijsinstelling. Ik ben begonnen als docent en heb mij van daaruit doorontwikkeld als manager. In de afgelopen jaren had ik de verantwoordelijkheid voor twee opleidingen, een team van ondersteunend personeel en een team van docenten. Nu kan ik mij in de komende tijd gaan focussen op een volgende stap in mijn loopbaan.

Mijn drie kinderen wonen inmiddels niet meer thuis, maar ook toen zij nog kleiner waren werkte ik als alleenstaande moeder fulltime. Ik heb mij nooit schuldig gevoeld over mijn ambitie. Ik heb altijd hulptroepen ingeschakeld als dat nodig was. Dat betekende soms ook dat ik oppas moest betalen en daardoor aan het eind van de maand niet zoveel overhield. Maar het was mijn keuze! Ik voelde mij (en dat doe ik nog steeds) sterk, zelfverzekerd en gelukkig.


Leer mij beter kennen

Boek een gratis sparsessie, als je mij beter wilt leren kennen om te ontdekken of ik wat voor jou kan betekenen. Je kunt mij mailen via elly@vanexel.org of vul het contactformulier in. Ik neem daarna binnen 2 werkdagen contact met je op.