Over mij

Verbinding met jezelf

Ik was net begonnen met een nieuwe baan, voedde mijn kinderen voor een groot deel alleen op. Dus ik stond iedere morgen heel vroeg op, zorgde voor het huishouden, ging naar mijn werk, was op tijd thuis voor de kids en werkte weer laat door. Iedere dag weer. De verantwoordelijkheid drukte zwaar op mijn schouders. Alles moest goed! Liever beter dan goed. Perfect!

Om nou te zeggen dat ik relaxed was? Niet echt! Dat ging een tijd lang goed, maar toen er een paar ├ęcht nare dingen gebeurde, was het opeens over! Ik zat thuis en er kwam niet veel meer uit mijn handen.

En toch….alles ging door! Niets (!) stortte in.

Dat deed mij beseffen dat het anders moest. Ik moest de verbinding met mezelf vinden. In de maanden dat ik niet kon werken heb ik gewandeld, gewandeld en nog meer gewandeld. Ik ben toen ook begonnen met yoga en meditatie. Ik volgde verschillende trainingen, cursussen en opleidingen. Ik leerde te luisteren naar wat mijn lichaam mij vertelde, leerde dat mijn gevoel negeren geen optie was. Ik werd meer relaxed en ook mijn kinderen werden meer relaxed (soms misschien iets te!).

Op mijn werk had dit ook effect. Minder de neiging om mij te bewijzen, in de verdediging te schieten. Ik werd een coach en een leidinggevende met warmte, geduld en compassie. Minder gefocust op het resultaat. Wel gericht op ontwikkeling van talent, het beste uit mensen halen, verbinding.

Mijn opleiding als coach is gebaseerd op NLP. Ik heb opgeleid door Rudy Vandamme van Het Ontwikkelingsinstituut. Daarnaast heb ik tal van trainingen, workshops, opleidingen en cursussen gevolgd op het gebied van coaching, leiderschap en management. Mijn werk en uitgebreide ervaring als manager, leidinggevende en coach neem ik mee in de coaching.


Leer mij beter kennen

Als coach hanteer ik verschillende coachingsmethodes en maak daarbij ook gebruik van yoga en meditatieoefeningen. De basis ligt in verbinding maken met jezelf, zodat je van daaruit leiding gaat geven aan jouw leven. Je kunt bij mij een traject van 5 coachingssessies boeken of losse sessies. Ik kom naar jou toe, je kunt naar mij komen, we kunnen ook ergens anders afspreken. Ook hier sta jij aan het roer. Jij kiest wat past bij jou.

Boek een gratis kennismakingssessie, als je mij beter wilt leren kennen om te ontdekken of ik wat voor jou kan betekenen. Je kunt mij mailen via elly@vanexel.org of vul het contactformulier in. Ik neem daarna binnen 2 werkdagen contact met je op.